Condamnatul Voiculescu ne reamintește că a fost la un pas să arunce România în haos și așteaptă răzbunare

Dan Voiculescu, patronul Antena 3, condamnat definitiv la zece ani de închisoare pentru fraudarea statului, eliberat după aproape trei ani pentru că a scris 11 cărți în 12 luni fără să fi plătit prejudiciul creat iar statul fiind incapabil să recupereze 60 de milioane de euro, se laudă, într-o postare pe blogul personal, cu tentativele nereușite de suspendare a președintelui Băsescu. În plus, Voiculescu se lamentează că „forțele oculte” au oprit planul de suspendare și lansează un nou îndemn la adresa actualei puteri să-i „pedepsească pe cei vinovați”.

„Zilele acestea s-au împlinit 11 ani de când, pentru prima oară în istoria României, un președinte a fost suspendat. Comisia parlamentară pe care am condus-o nu a reușit atunci să convingă poporul român că Traian Băsescu va diviza societatea românească făcând ca dușmănia dintre oameni să se transforme într-o normalitate. După 4 ani, am făcut o nouă încercare prin realizarea strategica a proiectului USL care, lăsat pe mâna lui Crin Antonescu și Victor Ponta, a eșuat. În 2012, s-a încercat din noua schimbarea regimului discreționar și abuziv al lui Traian Băsescu. 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea lui Băsescu. Forțe oculte au ignorat voința populară și Băsescu a rămas încă 2 ani în funcție, continuând abuzurile și crimele odioase”, a postat Dan Voiculescu pe blogul sau personal.

El a ținuit sa mentioneze si că „România are dreptul la statutul de țară civilizată și prosperă în Europa. (…) Este un lucru care nu va fi posibil până când cei vinovați nu vor fi pedepsiți, și un proiect de țară realist și științific elaborat nu va fi adoptat de puterea politică de la București>.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.