Consilierul Vâlcov  are și el consilierii lui. S-a consultat cu Țiriac pentru strategia fiscală a României

Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Dăncilă, se pare că are și el consilierii lui. Vineri seara a declarat că s-a consultat cu omul de afaceri Ion Țiriac cu privire la anumite măsuri fiscale prevăzute în OUG.

„Unele idei le-am discutat”, a raspuns Valcov, fiind intrebat daca a avut o discutie cu Ion Tiriac pe aceasta tema. Habar nu avem de ce l-a ales pe Țiriac. Faptul că este un prosper om de afaceri nu îl transformă, automat, și într-un strateg pe probleme macro-economice. Așa, la fel de bine ar fi putut Vâlcov să se consulte și cu vreo mătușă mai chibzuită, care din pensia ei reușește să-și pună, lunar, și niște bani la ciorap. Ce-i drept, Ion Țiriac este o personalitate care se bucură de simpatia românilor și nu este compromis, din punct de vedere politic. Cel puțin până acum.

Întrebarea jurnaliștilor a venit in contextul finantarii unui program de gradinite private, organizatiile care vor sa infiinteze grădinițe cu program sportiv pot obține un ajutor de stat de 500.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *