Continuă problemele pentru Rafael Nadal. Ultimul anunţ al spaniolului înainte de primul turneu important al anului 2018

Liderul clasamentului ATP, spaniolul Rafa Nadal e în pericol de a rata primul turneu important al anului 2018. Nadal a anunţat că nu este complet refăcut după accidentare şi că nu va lua startul la Brisbane, competiţie ce precede Australian Open.

Continuă problemele pentru Rafael Nadal. Ultimul anunţ al spaniolului înainte de primul turneu important al anului 2018

Spaniolul, în vârstă de 31 de ani, nu a mai jucat un meci oficial, din noiembrie, de la Turneul Campionilor de la Londra, când a fost nevoit să abandoneze din pricina accidentării la genunchi. Recent, el a renunţat să mai participe şi la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, care începe joi.

„Îmi pare rău să va anunţ că nu voi veni la Brisbane anul acesta. Intenţia mea era să joc, dar încă nu sunt gata după sezonul trecut şi nici nu sunt pregătit pentru a juca la cel mai înalt nivel”, a declarat Nadal pe contul său de Twitter.

Turneul de la Brisbane urma să înceapă duminică.

Nadal a mai avut probleme de sănătate şi la începutul anului 2017, dar a reuşit să ajungă până în finala de la Australian Open şi să câştige turneele de la Roland Garros şi US Open.

În ianuarie a jucat la Brisbane, unde a ajuns până în sferturile de finală ale competiţiei, fiind eliminat de Milos Raonic.

„Am jucat bine acolo şi m-am pregătit pentru Australian Open. A fost un început minunat pentru luna pe care am petrecut-o în Australia. Îi anunţ pe fanii mai că pe 4 ianuarie voi fi la Melbourne pentru a-mi începe pregătirile. Sper ca accidentarea suferită în noiembrie să nu-mi dea emoţii şi să pot juca la Australian Open.„, a adăugat Nadal.

Australian Open se desfăşoară în perioada 15-28 ianuarie.

SURSA: MEDIAFAX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *