Coordonatorul Jandarmilor, Declaraţii Halucinante! Israelienii, Bătuţi…Din Greşeală

Coordonatorul intervenției jandarmilor la protest, Laurențiu Cazan, a precizat că turiștii israelieni au fost bruscați de jandarmi pentru că ei se aflau într-un taxi prezent într-o zonă unde și cei violenți foloseau taxiurile pentru a fugi, drept pentru care s-a decis să se verifice fiecare mașină.

„Cei care acționau în zona respectivă, au observat că la momentul când noi ne-am dus cu efectivele pentru a restabili ordinea, au văzut că unii dintre ei foloseau taxiurile pentru a pleca acolo. Ca o măsură, pentru a reuși să identificăm persoanele, am decis să cercetăm și taxiurile, pentru a-i găsi pe cei responsabili”, a declarat Laurențiu Cazan, adjunctul Serviciului de Ordine Publică al Jandarmeriei Capitalei, la TVR.

Ambasada Israelului la Bucureşti a anunţat că patru turişti israelieni au fost agresaţi de forţele de ordine, la protestul de vinerea trecută din Piaţa Victoriei, cu toate că aceştia au arătat paşapoartele.

Astăzi taximetristul bătut a venit la Parchetul militar pentru a depune plângere. El a declarat la intrare în Parchet că a fost snopit în bătaie atât el cât şi clienţii săi israelieni. Jandarmii i-au rupt mâna şi a anunţat că va da în judecată Jandarmeria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.