Corina Crețu va candida la prezidențiale din partea Pro România

Fostul premier al României și actual lider al Pro Romania, Victor Ponta, a anunțat, luni seara, la TVR 1, la emisiunea lui Ionuț Cristache, ”România 9”, că din partea Pro România, Corina Crețu va fi candidatul pentru alegerile prezidențiale.

Actualul comisar european va ocupa și locul 2 pe listele Pro Romania pentru europarlamentare, iar campania va fi condusă de . Marian Neacșu, proaspăt tranferat în Pro România, după exluderea din PSD.

”E o prosteală că securiștii au venit în Pro România. În 2016, cine i-a pus pe listă, nu domnul Dragnea? Domnul Marian Neacșu va fi șef al campaniei pentru europarlamentare. Eu voi deschide lista, Corina Crețu va fi pe locul 2, dar eu nu voi merge, voi rămâne în Parlamentul de la București. Daciana Sârbu nu va mai candida. Vor mulți să fie pe liste. Vom trimite acolo doar oameni exprimentați.

Ion Rus e consilierul meu, eu mă înconjor cu oameni cu experiență mai mare decât mine, mai deștepți. Eu nu vreau ca Pro România să fie un PSD mai mic.

Pe Tudose nu a avut curajul să îl dea Dragnea afară. A plecat el pentru că s-a săturat. Codrin Ștefănescu e sinistru. Eu nu mi-am închipuit că PSD poate să pună un astfel de secretar general.

Îmi pare rău că nu am fost mai atent, mai experimentat (n.r. referitor la cearta cu Liviu Dragnea).

O să susținem un candidată de stânga care poate să intre în turul II. Corina Crețu este forate bună. Cu Gabriela Firea am relații bune. Nu se pune problema să intre în Pro România. Nu poate să plece din PSD pentru că își pierde mandatul.”, a declarat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.