Corupția lovește din nou în Justiția craioveană: Un interlop aflat sub control judiciar pentru violențe extreme, lăsat LIBER de procuror pentru că nu reprezintă pericol!CSM NU are nicio reacție

Un interlop din Craiova a fost lăsat liber de procurorul Stănculescu de la Parchetul Judecătoriei Craiova, după ce în weekend a devastat un club din Craiova și a desfigurat un angajat al locației. A fugit ulterior și a fost prins de Poliție după două zile. În final, rocuorul de caz l-a eliberat pentru că NU prezintă pericol social. Interlopul a ieșit victorios în această seară pe ușa Parchetului și s-a pozat chiar în fața instituției. Cristian Vlădescu, zis Ventura, un cunoscut al autoritășilor pebtru faptele cu violență pe care le-a comis ani de zile se afla sub control judiciar întrucât pe 13 mai snopise în bătaie un cetățean arab.

El a declarat război administratorului unui local din Centrul vechi al oraşului pentru că nu a fost acceptat înăuntru. După ce i-a aplicat acestuia un cap în gură, bărbatul şi prietenii care-l însoţeau au devastat terasa clubului. Scandalul a a avut loc la clubul Buddha şi a început în jurul orei 03,30. Cristian Vlădescu, poreclit Ventura, a venit la local însoţit de aproximativ 15 prieteni. Administratorul fusese avertizat de agenţii de pază că tinerii pot crea probleme pentru că unii dintre ei miroseau a alcool şi a ieşit pe terasă să le spună acestora că nu pot intra în locaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *