Crimă ŞOCANTĂ: O profesoară de psihologie UCISĂ cu sălbăticie

O profesoarã de psihologie din Cernavodã a fost gãsitã moartã în casã, cu mâinile legate la spate şi un cãluş în gurã. Sora sa a apelat numãrul unic de urgențã 112, solicitând ajutorul pompierilor pentru a debloca ușa de la intrare.

Cristina Palu avea 50 de ani și preda la Liceul Teoretic „Nicolae Bãlcescu” din Medgidia.

În cauzã a fost demaratã o anchetã și urmeazã sã se stabileascã împrejurãrile exacte în care aceasta și-a pierdut viața.

La aceastã orã, anchetatorii audiazã un suspect.

„În aceastã dimineațã, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112 am fost solicitați sã intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodã. La fața locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodã cu o autospecialã de stingere, o autospecialã de descarcerare, și în sprijin o ambulanțã SAJ. Sosiți la fața locului, pompierii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare și în casã a fost gãsitã o persoanã de sex feminin, în vârstã de aproximativ 50 de ani, care a fost declaratã decedatã”, se aratã în informarea transmisã de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgențã.

Parchetul de pe lângã Tribunalul Constanța a întocmit un dosar penal sub aspectul sãvârșirii infracțiunii de omor. La ora redactãrii acestei știri se efectueazã cercetãri pentru stabilirea împrejurãrilor exacte în care a survenit decesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *