Criminal Periculos Lăsat În Libertate De Judecători!

Decizie scandaloasă a judecătorilor ! Criminalul care l-a ucis cu sânge rece pe fostul viceprimar al comunei Moara este din nou în libertate. Judecătorii suceveni au dispus înlocuirea arestului preventiv cu controlul judiciar în cazul lui Cristinel Nicolae Drăgoi. Faptul că individul umblă liber pe străzi a atras spaima şi totodată revolta localnicilor.

Oribila crimă a avut loc la începutul lunii aprilie, a acestui an. Atunci, fostul viceprimar, Zamfir Barbă a căzut pradă unor violenţe de nedescris, iar trupul său neînsufleţit a fost ascuns în subsolul unei clădiri abandonate.

Suspectul, Cristinel Nicolae Drăgoi, a fost găsit a doua zi, acasă la fratele său şi arestat preventiv. Intre timp insa,judecătorii suceveni au decis să-l trimită acasă pe bărbatul în vârstă de 43 de ani.

El este acum obligat să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat, de a informa cu privire la schimbarea locuinţei şi de a merge la Secţia de Poliţie

Totodată, inculpatul nu are voie să părăsească comuna, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului si sa nu mearga în baruri, discoteci, cluburi sau localuri în care se consumă băuturi alcoolice

Eliberarea lui Drăgoi le-a revoltat de-a dreptul pe rudele edilului ucis. Se pare că individul le-ar fi ameninţat şi ar fi spus ca nu l-a ucis pe viceprimar, ci doar l-a aruncat în șanțul din fața casei pentru că îi bloca intrarea în curte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.