CSM o desființează pe favorita lui Tudorel la DNA: Rezistență scăzută la stres și probleme cu onestitatea și imparțialitatea! (MOTIVARE)

Adina Florea, nominalizata pentru funcția de șef al DNA de către ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost practiv desființată de procurorii din CSM care au dat avuiz negativ la unison pentru numirea sa la cârma Direcției Naționale Anticorupție. Secția pentru procurori a transmis avizul negativ motivat către ministrul Justiției, Tudorel Toader, care a anunțat deja că va analiza luni dacă va transmite avizul către președintele Klaus Iohannis sau va relua procedura de numire.

În motivele de respingere a Adinei Florea, procurorii susțin că aceasta are o rezistență scăzută la stres, dar și capacitate redusă de analiză. După ce Florea a criticat activitatea DNA, CSM arată că aceasta are sincope în raportarea sa la anumite valori precum onestitatea şi imparţialitatea.

„Referitor la aptitudinile manageriale necesare funcţiei pentru care doamna procuror candidează, Secţia a remarcat, cu ocazia interviului, o rezistenţă scăzuta la stres, o capacitate de analiză şi de sinteză redusă, precum şi anumite sincope în raportarea sa la anumite valori precum onestitatea şi imparţialitatea, atribute indispensabile personalităţii managerului”, arată membrii Secţiei pentru procurori din CSM în motivarea avizului negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *