Culmea ipocriziei! Dăncilă măcelărește limba română și susține penalii, dar e îngijorată că Laura Codruța Kovesi ar putea afecta negativ imaginea României

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, pentru Europa Liberă, că imaginea României ar putea avea de suferit dacă acuzele care i se aduc lui Kovesi se vor dovedi adevărate. De asemenea, Dăncilă spune că ambasadorul României la UE, Luminița Odobescu a votat împotriva Laurei Codruța Kovesi, deși surse oficiale susțin că după discuția telefonică pe care a avut-o cu președintele Iohannis, Odobescu a votat în favoarea candidatului român.

„A fost opinia altor state membre, repet punctul meu de vedere, legea trebuie respectată, în fața legii toți trebuie să fim egali și că este important ca înainte de a ocupa un post să poți să clarifici toate acuzațiile care planează asupra persoanei tale. Mă întreb dacă doamna Codruța Kovesi ajunge procuror general și dacă din aceste afirmații sunt unele adevărate, eu îmi doresc să nu fie adevărate, dar dacă sunt adevărate aceste acuzații, atunci cine va avea de suferit? Eu nu vreau să mă refer la persoană, dar cu siguranță imaginea României ar avea de suferita declarat, citat de Digi 24, Premierul Viorica Dăncilă pentru Europa Liberă”.

Întrebată cum a votat astăzi reprezentantul României, Dăncilă a răspuns: ”Așa cum am spus, împotrivă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *