Cum a evitat ciocnirea cu o altă aeronavă avionul în care se aflau prinţul Harry şi soția sa Meghan

Piloţii unui avion care îi transporta pe prinţul Harry al Marii Britanii şi pe soţia acestuia, ducesa Meghan de Sussex, au fost nevoiţi, vineri, să amâne aterizarea pe aeroportul din Sydney, pentru a evita ciocnirea cu un alt avion, potrivit tmz.com.

În imaginile publicate de tmz.com, se poate vedea cum avionul se pregătea să aterizeze pe aeroportul din Sydney, când, brusc, se ridică din nou în aer.

Cuplul regal venea din Regatul Tonga, pentru a participa, sâmbătă, la închiderea Jocurilor Invictus de la Sydney.

Prinţul Harry şi ducesa Meghan, care este însărcinată în câteva luni, au plecat, pe 15 octombrie, într-o vizită oficială de două săptămâni în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji. Prinţul Harry a fost numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth.

Informaţia despre sarcina ducesei Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a fost făcută publică pe 15 octombrie, de biroul de presă al cuplului regal, copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmând să se nască în primăvara lui 2019. Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, după o relaţie de doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.