Cum Au Împânzit De Droguri Capitala Clanurile „Cran” Și „Gruia”

Membri ai clanurilor Caran și Gruia au fost reținuți de procurorii DIICOT. Astfel, Nicușor Voicu, zis „Stan a lui Caran”, Marius Bogdan Georgescu, zis „Buze”, Reganster Crețu, zis „JACK”, Cristian Hirghiligiu, zis „Moldoveanu, Gheorghe Cocoș, Alexandru Ion, zis „Săndel”, George Valentin Boboc, Gruia Zanfir, zis „Chiștoc”, Alberto Zanfir, zis „Teberică”, Marius Andrei Ionescu, Filip George Nicoară, Cristian Ion, zis „Amet” şi Magdalena Oancea, zisă „Magda”, vor fi prezentați magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu, falsificare de bani, dare de mită, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, trafic de influență şi cumpărare de influență.

Aceștia ar fi constituit un grup infracțional anul trecut, iar până în prezent au livrat pe piața din București aproximativ 50.000 de euro falși, dar și mari cantități de droguri. De asemenea, aceștia ar fi dezvoltat și o rețea de prostituție, dar și de trafic de influență pentru a-și impune puterea.

La percheziții, anchetatorii au găsit mai multe bile de cocaină, sume mari de bani, o armă de vânătoare, o arbaletă, o macetă, două permise de conducere emise de autoritățile din Marea Britanie având aceeași serie, alte bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *