Cum și-a găsit Dragnea drumul către amnistie într-o curte. Curtea Constituțională

Curtea Constituțională i-a dat astăzi „verde” liderului PSD, Liviu Dragnea, să-și îndeplinească dorința cea mai arzătoare: să scape de acuzații și să se înscăuneze într-o funcție banană pe care o visa încă de pe vremea când își făcea imperiu în Teleorman. Băiatul sărac de la țară, pescuit de Traian Băsescu, și ajuns în fruntea rivalilor de la PSD după ce a mazilit toți social-democrații get-beget, și-a tras nu doar vilă cu curte, ci și cea mai mare curte din România: Curtea Constituțională! CCR face legi în România, desface Guverne, pune șefi la Parchete, decide cine și când să vorbească, trage de urechi președinți, desființează dosare și chiar decizii ale serviciilor secrete. În Curtea Constituțională, jupânul Liviu Dragnea face ce vrea și, mai ales, ce nu merge în altă parte.

Mare minune dacă nu ne-om trezi cu onor CCR care să-l valideze pe Dragnea președintele țării chiar mai înainte ca acesta să fie candidat! Dar să ne întoarcem la protocoalele cu SRI ! Documentele semnate de parchete, instanțe, ministere și te mai miri ce instituție cu SRI s-au făcut la vedere.
Până și Dragnea și-a pus semnătura pe o hârtiuță din asta pe când era doar un biet ministru la Dezvoltare. Ce mai conta o semnătură când băiețasul de Teleorman ajuns șmecher în București învârtea trabucurile cu bossul SRI și împărțea canapeaua aceluiași Serviciu Secret chiar cu șefa DNA?! Ei făceau legea și tot ei decideau cine intră la pușcărie, cine iese și cui să i se arate pisica. Au încercat și cu președintele Klaus Iohannis să-l scoată din cursă cu dosarul de incompatibilitate doar că acolo a intervenit trădarea lor și au eșuat. Măcar atunci lucrau finuț pe canapea la SRI, acum lucrează după chipul și asemănarea celora pe care i-au scos de la pușcărie cu recursul compensatoriu. Au luat alura unor mafioți cu diferența ca la ei nu funcționează Legea Omertei. Ei o fac tare, vizibil, noaptea, la prânz sau când situația o cere.

Scopul e unul singur: să scape Liviu Dragnea! Acum că fițuicile semnate cu SRI au fost declarate ilegale de CCR ce rost mai are să gândească ce e de făcut, că legea nu-i prea avută la revizuiri. Așa că mai bine îi eliberează pe toți. Doar că în pușcării în baza protocolului cu SRI nu mai sunt de-ai lor, sunt traficanți de droguri, proxeneți, traficanți de carne vie care execută pedepse lungi și grele, dar care, au și ei drepturi, cum ar fi dreptul de a nu fi judecați în baza unor înțelegeri ilegale.

Așadar, să curgă liberările tuturor dacă s-a lucrat cu SRI. Poate spune cineva CCR-ului că în unele dosare s-a lucrat și cu FBI-ului… Le aruncăm și pe alea în aer? Dar cu informațiile venite de la serviciile secrete din Brazilia ce facem? Cred că și Dragnea s-a gândit că-s prea multe întrebări fără răspuns și nu mult ne mai desparte de momentul în care liderul PSD ne va anunța că amistia și grațierea sunt absolut obligatorii ! Dacă vreun visător îndrăznește să mai conteste această măsură există și o soluție: CCR. Prin Curtea găzduită de Parlament Liviu Dragnea și-a asigurat LIBERTATEA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *