Cum va fi tortul la nunta regală din Marea Britanie

Au apărut noi detalii cu privire la nunta prinţului Harry al Marii Britanii ce va avea loc în curând. Mai exact detalii referitoare la totul de nuntă. Prinţul şi logodnica sa, Meghan Markle, au ales o tematică de primăvară.
Maestrul bucătar american Claire Ptak, proprietara Violet Bakery din Hackney, estul Londrei, a fost însărcinat să realizeze un tort cu flori de soc şi lămâie, care să cuprindă aromele intense ale primăverii, glazurat cu cremă de unt şi decorat cu flori proaspete.
Claire Ptak este din California şi a lucrat ca patiser şi apoi patiser şef la Chez Panisse din Berkeley, sub comanda chef-ului Alice Waters, după care s-a mutat la Londra. Şi-a început afacerea gătind acasă şi vânzând prăjituri la un stand dintr-o mare piaţă din Londra. Respectiva este cunoscută că foloseşte cu precădere ingrediente organice şi de sezon în torturile sale. Violet Bakery a fost înfiinţată în 2010.
Claire Ptak este, de asemenea, blogger pe teme culinare, food designer şi decorator, creator de reţete şi consultant.
Meghan Markle a intervievat-o pe Claire Ptak pentru fostul său blog de lifestyle The Tig, pe care l-a închis anul trecut, după ce a crescut interesul publicului pentru relaţia sa cu prinţul Harry. Căsătoria prinţului Harry, în vârstă de 33 de ani, se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie.
Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, care au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor.
Recent, Meghan Markle a fost botezată în Biserica anglicană, într-o ceremonie secretă, la care au asistat logodnicul ei şi câţiva membri ai familiei acestuia. Convertirea la acest rit era necesară înainte de căsătoria cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Regina este, printre altele, şi şef al Bisericii anglicane. Markle, care era protestantă, a primit confirmarea imediat după botez.
Ceremonia de căsătorie va avea loc pe 19 mai, de la ora 12.00, la capela Saint George de la castelul Windsor şi va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.
O recepţie va avea loc apoi la St. George’s Hall, uriaşa sală de banchete a castelului, la eveniment participând mirii şi nuntaşii. În seara aceleiaşi zile, prinţul de Wales, Charles, tatăl lui Harry, va oferi o recepţie privată pentru miri, familie şi prieteni apropiaţi.
Săptămâna trecută, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi-a dat consimţământul formal pentru căsătoria prinţului Harry. Potrivit legii britanice, persoanele care figurează între primii şase moştenitori în ordinea de succesiune la tron trebuie să obţină consimţământul formal al reginei înainte de căsătorie. În prezent, prinţul Harry este al cincilea în ordinea de succesiune, după tatăl său, prinţul Charles, fratele său, prinţul William, şi copiii pe care acesta îi are cu ducesa Catherine, prinţul George, respectiv prinţesa Charlotte. După ce se va naşte cel de-al treilea copil al prinţului William, în aprilie, prinţul Harry va ocupa locul al şaselea în ordinea de succesiune.

Sursa foto: www.reteta-de-acasa.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *