Cumpănașu, ipoteză șocantă: Dincă, protejat de peste 20 de politicieni. Lista cu numele lor, depusă la Parchet

 

Criminalul Gheorghe Dincă se bucură de protecție la cel mai înalt nivel, potrivit ipotezei susținute de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata care a fost sechestrată, violată și omorâtă la Caracal.

Mai mult, Cumpănașu a declarat, la Digi 24, că a depus la Parchet documente care cuprind informații cu privire la persoanele din politică care l-ar proteja pe Dincă, respectiv politicieni, oameni din Poliție dar și o presupusă rețea de trafic de minore. Numai din clasa politică, pe lista lui Cumpănașu sunt peste 20 de protectori ai lui Dincă.

„Există așteptarea mea și a familiei Alexandrei de a afla adevărul cu privire la complicii acestuia, la rețeaua din spatele lui, la cei care-l protejau din poliție, la cei care-l protejau din politică, din parchet, din alte zone – dacă ei există”, a spus Cumpănașu, care a subliniat că el a depus 60 de pagini la parchet.

„Eu am depus indicii și declarații și nume. Cred că vor ieși, dacă se face ancheta cum trebuie, cel puțin 20 de politicieni. Nu sunt numai din Olt. Cine a spus că doar din Olt? Nu. Eu știu despre cine e vorba. Nu sunt miniștri actuali”, a precizat Cumpănașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *