Cumpănașu vrea să știe dacă Dincă este impotent. El crede că nu acesta, ci altcineva ar fi violat-o pe Alexandra

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, una dintre cele două adolescente din Caracal, răpite de Gheorghe Dincă, violate și, potrivit declarațiilor acestuia, ucise, vrea să știe dacă  monstrul este impotent, deoarece el crede că nu acesta, ci altcineva a comis violul.

Cumpănașu a declarat că familia Alexandrei a depus mai multe solicitări la DIICOT, una dintre acestea fiind pentru o expertiză care să arate  dacă Gheorghe Dincă este sau nu apt sexual.  „Credem că altcineva a fost în casă, nu el a violat-o pe Alexandra” a spus Cumpănașu.
Unchiul Alexandrei a declarat că familia copilei este convinsă că a mai fost cineva în casă. “Noi nu credem că Dincă este ucigaşul Alexandrei. Mai mult, credem că există şanse mari să fie în viaţă. Am solicitat şi o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat şi alte persoane şi că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a afirmat Cumpănașu, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, unchiul Alexandrei a mai precizat că familia nepoatei sale a cerut și audierea unor persoane din anturajul lui Gheorghe Dincă, despre două dintre ele existând informaţii că ar fi participat împreună cu Dincă la violuri petrecute în Caracal. El a ținut să precizeze că familia Alexandrei nu a  renunțat la ideea unei expertize AND în afara țării.

Totodată, Cumpănaşu a afirmat că a solicitat procurorilor DIICOT şi audierea tuturor presupuselor clanuri din Caracal, pentru a se demonstra dacă au avut sau nu legătură cu Gheorghe Dincă.

O altă ipoteză lansată de Cumpănașu este că apelurile la 112 au fost greșit transcrise și că Alexandra nu ar fi spus „Vine, vine”, ci “Bine, bine” , în sensul că a înțeles și nu mai ține linia ocupată, așa cum i se ceruse.

De asemenea,  Cumpănaşu a declarat, miercuri, în faţa procurorilor DIICOT, că în ziua când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 au mai fost înregistrate alte două apeluri, de la o vecină a lui Gheorghe Dincă şi de la o altă persoană, familia solicitând să ştie ce conţin acele apeluri. Cumpănașu susține că familia lui Dincă ar fi fost implicată în traficarea fetelor, iar un martor care se afla în casa lui Dincă știe toate aceste lucruri. „Cerem şi o confruntare între un martor care a declarat negru pe alb că se afla în anturajul lui Gheorghe Dincă şi în casa lui Dincă. A spus cu subiect şi predicat că Dincă ar fi efectuat trafic de persoane şi că familia acestuia, respectiv copiii acestuia, o parte din ei, toţi ştiau, dar o parte din ei le preluau şi le duceau  în altă ţară. Este la dosar. Trebuie să fim ridicoli să nu verificăm această pistă. Acea persoană a stat în casa lui Dincă. Această confruntare este vitală. Este o confruntare între această persoană şi restul familiei pentru a vedea care este adevărul”, a mai spus Cumpănaşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *