Curtea Constituțională transformată de PSD în refugiul apărătorilor penalilor și în salvatoarea infractorilor

Numirile pe care PSD le va face la CCR vor transforma, pentru mulți ani de acum înainte, această înstituție în cel mai bun și eficient avocat al penalilor din politica României.

Cristian Deliorga, judecător la Constanța, susținătorul Adinei Florea de la Secția Specială, apropiat al PSD pe filiera Mazăre-Constantinescu, cercetat de DNA, este propunerea Senatului.

Din partea Camerei se pare că va fi numit Giani de la Inspecție, adică procurorul Gheorghe Stan, un fidel al PSD pentru care Dragnea a dat și OUG ca să fie menținut la Inspecția Judiciară, transferat șef la Secția Specială. Singura precupare a lui Giani a fost să o hărțuiască pe Kovesi. Când era la Inspecție a demarat zeci de cercetări, iar de la conducerea Secției a semnat pentru punerea sub acuzare în două dosare penale.

Cu noile numiri, Dragnea va avea aceeași majoritate confortabilă la CCR. Dorneanu, Pivniceru, Morar, Teodoroiu, Enache, Minea, Attila, la care se adaugă cei doi noi judecători de la Parlament, toți controlați de PSD-ALDE-UDMR, vor susține fără să crâcnească tot ce vrea Dragnea. Lor li se vor opune doar doi judecători: Livia Satnciu și Simina Tănăsescu, propunerea președintelui Iohannis.

Noile numiri arată cât să poate de clar că CCR este total politizată și controlată de o grupare infracțională, iar viitorul României va fi decis de acești oameni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *