Dan Barna a RĂBUFNIT: Dosarul meu se rostogoleşte pentru a intra Dăncilă în turul 2!

Liderul USR, Dan Barna, a răbufnit în legătură cu dosarul său de la DNA, că în cazul în care va fi invitat va transmite toate clarificările.Liderul USR a mai spus că tema dosarelor se rostogolește în spațiul public pentru ca Viorica Dăncilă să ajungă în turul II.

„E același mesaj pe care l-am dat de la începutul acestor verificări. Este dreptul instituțiilor, chiar eu am cerut ca toate instituțiile, inclusiv DNA să verifice toate informațiile care au apărut în spațiul public, pentru că neavând nimic de ascuns vreau ca lucrurile să fie clarificate cât mai repede”, a declarat Dan Barna, întreba cum vede dosarul mai vechi care vizează afacerile sale, trimis de la DNA central la DNA Alba-Iulia.

Candidatul USR-PLUS a spus că nu există nicio faptă penală în activitatea proiectelor pe care le-a derulat.

„Nu există nicio faptă penală în activitatea acelor proiecte. Lucrurile au fost făcute conform procedurilor, conform ghidurilor de la acel moment. Că tot sistemul, ghidul în sine, modalitatea în care a fost gândită nu au fost neapărat cele mai funcționale, asta e o problemă a Ministerului pe care o semnalasem de altfel în cele 20 de petiții pe care le-am transmis. Dincolo de asta, orice verificări punctuale trebuie să fie făcute, e bine să fie făcute. Nu am nimic de ascuns, nu este nicio problemă”, a explicat Dan Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *