Dan Barna vorbește despre remanieri! Acuze la adresa PNL: Este o competiție cine dă mai multe castane USR PLUS!

Viceprimierul Dan Barna, USR, spune că premierul Florin Cîțu nu va face remanieri ca urmare a analizării modului în care s-au cheltuit de către ministere banii alocați prin bugetul pe acest an.

„Am văzut și eu postarea premierului, eu nu o citesc în cheia asta. E o posstare care anunță că rectificarea se va discuta cu fiecare ministru. Mi se pare firesc, e o discuție în coaliție. Nu așa se analizează activitatea unui ministru în funcție de câți bani s-au cheltuit. Decizia se ia prin dialog, cum se iau majoritatea deciziilor”, a declarat Barna.

Barna a afirmat luni că în PNL este o competiție cine dă mai multe castane USR PLUS. Reacția vine după ce cei din PNL au taxat declarația ministrului Cristian Ghinea, care spunea vineri că formațiunea din care face parte va „ieși de la guvernare dacă se pune problema unui schimb de ministere”.

„În PNL este o competiție cine dă mai multe castane USR PLUS. N-am ce să comentez foarte mult. E un lucru pe care îl observăm cu toții. Aștept să treacă luna septembrie când toate cele trei partide au alegeri și apoi să ne întoarcem mai asumat pe programul de guvernare și pe reformele de acolo. Dincolo de asta, sunt elemente de retorică de campanie”, a spus Dan Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *