Dăncilă a RENUNȚAT la remanierea Anei Birchall! Dana Gîrbovan a reușit doar să se facă de râs

Viorica Dăncilă a anunţat astăzi propunerile pentru funcţiile vacante de miniştri. Deşi Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis remaniere şi la Justiţie, premierul nu a formulat o propunere pentru acest portofoliu, în condiţiile în care nici preşedintele Iohannis nu a semnat încă decretul de eliberare din funcţie.

remierul Viorica Dăncilă a anunțat că va trimite miercuri seară și noi propuneri de miniștri pentri portofoliul de la ministerul Afacerilor Interne, unde-l va nominaliza pe Dan Chirilă, la Educație, unde o propune Camelia Gavrilă și pe Dan Matei ca vicepremier pe probleme economice.

Dăncilă a anunțat şi că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la ministerul Mediului, Ion Cupă la ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

Viorica Dăncilă propusese luna trecută remanierea Anei Birchall și o nominalizase în funcția de ministru al justiției pe judecătoarea Dana Gîrbovan, aceasta însă a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *