Dăncilă aruncă BOMBA după ce și-a chemat la Guvern magistrații apropiați PSD: N-am văzut textul niciunei ordonanțe la legile Justiției!

Deși a organizat o întrunire cu magistrații apropiați PSD, printre care și șefa CSM, Lia savonea, premierul Dăncilă spune că nu a văzut textul niciuneia dintre Ordonanțele pe legile Justiției! Dăncilă a susținut că nu a văzut textul ordonanței pe justiție, lansată de ministrul Justiției Tudorel Toader. Dăncilă spune că probabil va vorbi cu vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, prezent astăzi în România, și depre Justiție.

„Nu am văzut textul ordonanței, pe nici una din cele două. La discuția cu domnul Timmermans probabil va fi și subiectul pe justiție. Nu doar despre justiție o să discut cu domnul Frans Timmermans. Pe lângă justiție mă interesează și economia. Îmi dorec o cooperare foarte bună cu Comisia și întâlnirile de până acum au demonstrat acest lucru. Asta nu înseamnă că trebuie acceptate toate. Am spus de această evaluare a miniștrilor. Îmi doresc ca programul de guvernare să fie transpus în practică și trebuie să vedem cu fiecare în parte ce a fost făcut, ce nu a fost făcut. În același timp și ce n-am realizat să vedem când putem realiza obiectvele astfel încât la finalul mandatului să fie făcute”, a spus Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.