Dăncilă, din gafă în gafă, Dragnea spune că are o prestație excelentă!

În timp ce criticile la adresa premierului Viorica Dăncilă nu contenesc să apară, președintele PSD, Liviu Dragnea, spune senin că aceasta a avut o prestație excelentă în Parlamentul European. Acolo, Dăncilă a avut foarte puține intervenții, iar la final a fugit de presă.

Întrebat ce părere are despre gafele făcute de Dăncila, inclusiv afirmația ca femeia jandarm a fost batuta cu bestialitate de protestanți, in contextul in care liderul PSD a afirmat recent că membrii Guvernului care nu comunică bine vor fi remaniați, Dragnea a sustinut ca premierul „a avut o prestatie foarte buna la Bruxelles”.

„Viorica Dancila a avut o prestatie foarte buna la Bruxelles. Din fericire, eu am putut sa stiu tot ce s-a intamplat acolo, inclusiv la intalnirea din grupul social democrat. A avut discutii foarte serioase cu toti cei cu care s-a vazut.
Eu cred ca majoritatea celor cu care s-a intalnit au inteles ca in Romania adevarul este altul decat cel din materialele mincinoase si manipulatoare din ultima perioada care au fost transmise in permanenta in Parlamentul European”, a declarat Liviu Dragnea.

Viorica Dancila s-a aflat, timp de doua zile, la Bruxelles, unde s-a intalnit cu liderii grupurilor popularilor europeni (PPE) si liberalilor (ALDE) din Parlamentul European (PE), Manfred Weber, respectiv, Udo Bullmann, precum si cu grupurile politice din Parlamentul European. Liderul grupului PPE, Manfred Weber, a transmis, dupa intalnirea cu Dancila, ca este extrem de ingrijorat de situatia din Romania si ca a intrebat-o pe Dancila despre coruptie si despre independenta Justitiei, el aratand ca Romania face pasi inapoi in ceea ce priveste lupta anticoruptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *