Dăncilă, disperată că este huiduită în țară: Sunt așa de ușor de cumpărat? Țipă `hoții`. Nu am furat în viața mea absolut nimic

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în țară, că este un plan, fiind vorba despre aceleași persoane, care sunt „oameni slabi”. „Sunt așa de ușor de cumpărat? Țipă `hoții`. Nu am furat în viața mea absolut nimic”, a declarat Dăncilă.

„Deja am văzut că este un plan în care anumiți oameni îi întâlnim, aceeași oameni, în mai multe locuri. Stau și mă gândesc, sunt așa de ușor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gândesc cât de rău fac ca și imagine?”, a spus la Zalău premierul Viorica Dăncilă, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în teritoriu.

„Nu spun că Guvernul României a rezolvat tot. Mai sunt multe de făcut și multe de rezolvat, dar în momentul în care nu ai argumente, în momentul în care ești rău intenționat, în momentul în care ești un om slab, că în atributul oamenilor slabi este violența verbală și violența fizică, te manifești în modul acesta. Dacă nu aveam deschidere către dialog, dacă nu voiam găsim soluții, îi înțelegeam și spuneam că nimeni nu vrea să discute cu ei. Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la care voiau soluții din partea guvernului îi înțelegeam, dar această atitudine care efectiv pe mine nmă uimește – să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să țipi … Nu am furat în viața mea absolut nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca țară”, a mai spus Dăncilă.

Și Liviu Dragnea a fost huiduit astăzi în vizita sa la Topoloveni, însă jandarmii i-au sărit imediat în ajutor și i-au dus la Poliție pe cei care scandau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *