Dăncilă, DISPERATĂ după şedinţa de taină a PSD unde n-a fost invitată: Sper să nu fie o nouă mişcare pucistă!

„Am avut ședință de guvern. Mi s-a spus de această reuniune, de întâlnirea colegilor, dar am avut ședință de guvern și nu am putut să particip”, a spus Viorica Dăncilă, motivând faptul că nu a participat la ședința unor lideri social-democrați care a avut loc în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Întrebată despre informațiile potrivit cărora participanții la întrevederea din biroul lui Marcel Ciolacu vor schimbarea lui Mihai Fifor din funcția de secretar general al partidului, Dăncilă a răspuns: „Noi am mai avut puciști în partid. Acest lucru trebuie discutat în partid, avem un statut care trebuie respectat. Nu le face cinste celor care lucrează în spate. Eu sper să nu fie o nouă mișcare pucistă, că nu-și va găsi locul în electoratul PSD”.

La întâlnirea care a avut loc în biroul lui Marcel Ciolacu, din Camera Deputaților, au participat membrii importanți ai PSD, printre care Gabriela Firea, Marcel Ciolacu, Florin Iordache, Olguța Vasilescu, Paul Stănescu, precum și 25 de lideri de filiale județene ale PSD.

CEx al PSD va avea loc, astăzi, la ora 18.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *