Dăncilă îi aruncă mănuşa lui Iohannis: „Să îşi ia fusta, că eu îmi iau pantaloni”

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancilă,i-a adresat astăzi la Alexandria o noua invitatie candidatului PNL la prezidentiale, Klaus Iohannis, pentru o dezbatere unu la unu inainte de primul tur al alegerilor.

Dăncilă a zis că Iohannis trebuie să vină „daca nu ii e frica de o femeie”. In cazul in care nu vrea sa participe la o dezbatere cu contracandidatii sai, a mai zis Dancila, Iohannis „sa isi ia fusta, ca eu imi iau pantaloni”.

Fostul premier Viorica Dăncilă a catalogat prezența președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern a liberalilor ca fiind a „unui diriginte care și-a luat elevul”. Liderul PSD a subliniat că Executivul Dăncilă a reușit să aducă economia României pe locul 2 în UE asta în timp ce Iohannis era în vacanță.

„Președintele își poate permite orice! Nu se gândește la imaginea țării, la viitorul copiilor noștri!.Dorința de a câștiga un nou mandat la Palatul Cotroceni e mai mare decât bunăstrarea românilor. Ieri, am văzut un diriginte care și-a luat elevul de mână și s-a dus la prima ședința de guvern ca să ce? Să zică că PSD nu a facut ce? Dorința lui Iohannis e să distrugă PSD. În această perioadă, președintele Iohannis a fost absent.

O guvernare eșuată e o guvernare care aduce economia pe locul 2 in UE? Eu il cred! Din vacanță aceste lucruri se văd foarte greu”, a declarat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *