Dăncilă îl acuză pe Ludovic Orban că a realizat 0 kilometri de autostradă cât a fost ministrul Transporturilor

Premierul Dăncilă a ieșit la atac,cu ultimele puteri, declarând, marți seară, la B1TV, că pe perioada mandatului lui Ludovic Orban la șefia Ministerului Transporturilor s-au realizat zero kilometri de autostradă, în timp ce în guvernarea sa s-au realizat 82 de kilometri de autostradă.

„Zero km de autostrada in timpul mandatului lui Orban la Transporturi. In Guvernul Dancila au fost 82 de km. Totusi 82 e mai mare decat zero”, a afirmat  Dăncilă.

De asemenea, premierul demis a mai spus că cei mai mulți români nu au plecat din țară în guvernările PSD: „Eu cred ca romanii care au plecat nu au plecat in 2017, 2018, 2918, procentul cel mai mare a fost in perioada in care se taiau salariile si se impozitau pensiile in Romania, cand somajul era ridicat. Cati au plecat in perioada in care dreapta a fost la guvernare?”.

Referitor la o eventuală susținere, din partea PSD, a viitorului guvern, Dăncilă a afirmat: “Nu girez un guvern fara sa ii stiu programul de guvernare. Daca vine si taie pensii sau nu aplica cresterea salariilor de la 1 ianuarie? Inseamna ca eu am girat un guvern care nu duce la bun sfarsit programul nostru de guvenrare. Nu e vorba de un om pe care nu il vreau la Palatul Victoria, ci ce se intampla la anul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *