Dăncilă îl caută pe Junker prin aeroport

După întâlnirea ratată luni seara cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, premierul Viorica Dăncilă a ajuns astăzi cu 30 de minute mai devreme la Aeroportul Băneasa, unde cei doi oficiali au reprogramat întrevederea pentru ora 12.30. Cu toate acestea, conform programului, Junker are activități la Palatul Cotroceni până la ora 13.00.

Pentru a merge la întâlnirea cu Junker, Dăncilă a anulat ședința de Guvern anunțată ieri, unde ar fi trebuit să fie stabilită data referendumului pentru familie, dar și întrebarea care va apărea pe buletinul de vot.

Tot mai multe voci spun că întâlnirea ratată Dăncilă-Junker ar fi un scenariu gândit de alții pentru a o pune în dificultate pe aceasta. De altfel, surse susțin că Viorica Dăncilă este la un pas de a-și da demisia din cauza stresului.

Jean-Claude Juncker a participat la Summit-ul celor 3 Mări, desfășurat în România în acest an. Președintele Comisiei Europene a participat la evenimente de la Palatul Cotroceni și ar fi tras un semnal de alarmă cu privire la ultimele evenimente din țara noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *