Dăncilă l-a apostrofat pe Meleșcanu pentru declarațiile legate de Republica Moldova: Cred că unii s-au grăbit cu declarațiile

Viorica Dăncilă l-a atacat pe ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, pentru declarațiile legate de Republica Moldova. Premierul i-a spus lui Meleșcanu că s-a grăbit cu declarațiile inițiale și a recunoscut că a discutat ce poziție să aibă România față de situația de peste Prut și cu Klaus Iohannis. „Cred că unii s-au grăbit cu declarațiile. Am făcut o comisie la nivelul MAE din care fac parte toți factorii de decizie, de la Administrația Prezidențială, de la Guvern, la toți cei care sunt implicați în acest aspect și vom veni cu o poziție comună, o poziție de țară. Am vorbit cu președintele pe această temă.”, a precizat Viorica Dăncilă.

Meleșcanu a spus, în cursul zilei de luni, că România e adepta unor alegeri anticipate în Republica Moldova. Marți, MAE a venit cu un alt comunicat, în care a precizat poziția Guvernului față de situația de la Chișinău și în care sprijină noul Executiv din Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *