Dăncilă, la mănăstire, întrebată despre Autostrada Ploiești-Comarnic, a dat un răspuns halucinant: “Eu am venit aici să mă rog”

Plecată, joi, la strâns de semnături pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale, Dăncilă, nici nu a ajuns bine la sfinţirea Mănăstirii „Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din satul Breaza, comuna Lisa, judeţul Braşov, că a și fost luată la întrebări de un localnic din Brașov: ‘Cum ați venit de la București?’. În mod absolut penibil, premierul Dăncilă a dat vina pe “trista moștenire”, respectiv pe cei care au guvernat înaintea ei.

Însă nu a uitat să dea asigurări că Guvernul face toate eforturile pentru a realiza Autostrada Ploieşti – Comarnic: ” Facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploieşti – Comarnic. (…) De 30 de ani nu s-a făcut nimic, încerc să fac lucruri pe care alţii nu le-au făcut. A guvernat în cea mai mare parte Opoziţia şi nu PSD-ul. Iar dacă dumneavoastră luaţi ceea ce s-a făcut de PNL, de PDL, şi ceea ce a făcut PSD-ul, o să vedeţi diferenţe de kilometri. (…) Cred că toţi cei care venim la biserică de aceea venim, să fim mai buni, şi manifestările şi răutăţile în faţa bisericii sau în timpul unei slujbe cred că nu-şi au locul. Cred că politica e de o parte, biserica e de o parte. Eu am venit aici să mă rog şi am venit la această slujbă minunată”, a declarat premierul.
Doamna premier poate ar trebui să știe că dacă vrea să se roage, o poate face în timpul liber. În vizitele de lucru, mai ales când are interes, pentru că vrea să strângă semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale, nu este chiar indicat să dea astfel de răspunsuri electoratului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *