Dăncilă se închide în Guvern, Negoiță, primar PSD, o ia la mișto: Putea să vină să discute cu noi, nu îi puneam întrebări

Primarul PSD Robert Negoiţă a ironizat-o pe Viorica Dăncilă în cadrul unei reuniuni a Asociaţiei Municipiilor, declarând că în cazul în care premierul ar fi fost prezent la eveniment, AMR s-ar fi asigurat să nu i se pună întrebări şi astfel „să nu fie pus în dificultate”.

„Nu pot să nu îmi exprim amărăciunea că de când există această asociaţie, nu am fost vizitaţi de prim-ministru. Am văzut că la alte evenimente participă. Puteam să ne asumăm că nu punem întrebări să nu îi provocăm dificultăţi. Putea să citească de pe o foaie”, a precizat Negoiţă în cadrul reuniunii AMR.

Prezent la eveniment, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, i-a luat apărarea premierului şi a precizat că Viorica Dăncilă este la Bruxelles, iar din acest motiv nu a putut participa.

„Premierul nu este la Bruxelles, în acest moment se află în clădirea Guvernului”, a intervenit, din nou, Robert Negoiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *