Dăncilă se laudă că a semnat contracte de infrastructură și acuză că țara a fost ținută în loc, uitând că, în majoritatea timpului, PSD s-a aflat la guvernare

Premierul Dăncilă a participat, alături de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la ceremonia de semnare a trei contracte pentru realizarea de proiecte de investiții în infrastructură: autostrada spre Sibiu, Centura Capitalei și metroul din Drumul Taberei. Dăncilă nu a pierdut prilejul să laude marile realizări ale acestui guvern, acuzând faptul că România a fost ținută în loc de birocrație. Ce a uitat, însă, Dăncilă, este că, în cei aproape 30 de ani care au trecut de la Revoluția din Decembrie 1989, PSD s-a aflat la guvernare în majoritatea timpului. Deci, ce a vrut să spună autorul? Cine a ținut România pe loc?

”Am asigurat în buget sumele necesare lucrărilor de infrastructură.Prea mult timp dezvoltarea României a fost ținută în loc de birocrația excesivă și interesele politice. Semnarea celor 3 contracte de investiții e confirmarea că guvernul poate să găsească soluțiile pentru proiectele de infrastructură ce stagnează de prea mult timp.

Semnarea contractului pentru secțiunea Sibiu-Boița este primul pas concret pentru prima autostradă care trece munții.

Acest guvern a luat măsurile necesare pentru începerea lucrărilor. Facem progrese și pentru proiectarea și execuția lotului 3 a Centurii Bucureștiului, de 18 km, în sud. Am reușit să asigurăm finanțarea din fonduri europene, în ciuda eforturilor unor politicieni români de la Bruxelles care au vrut să împiedice finanțarea.

Am semnat pentru sistemul de automatizare pe magistrala 5 de metrou”, a declarat Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *