Dăncilă și-a luat copilul cu ea la serviciu. Așa a ajuns fiul ei la ceremonia de la Ateneu

Fiul Vioricăi Dăncilă a fost prezent, joi seara, la ceremonia de preluare a președinției Consiliului UE, de la Ateneul Român. În afara  faptului că ținuta acestuia nu a respectat dress code-ul specific unui astfel de eveniment, el neavând cravată/papion și purtând cămașa descheiată, lejer la gât, nimeni nu a reușit să identifice  rolul acestuia acolo. Ce-l mai probabil, putem spune că Dăncilă și-a luat copilul cu ea la serviciu, ca orice mamă care nu are cu cine să-l lase acasă. Și nu oricum, ci l-a așezat în rândul doi al lojei, fix în spatele ei și al oficialilor europeni.

Dacă în primul rând al lojei s-au așezat Tăriceanu, Tajani, Dăncilă, Tusk, Iohannis şi Juncker, pe rândul al doilea s-a aflat, printre alții, fiul Vioricăi Dăncilă.

Rând pe rând, oficialii europeni au luat cuvântul și au vorbit despre realizările României, iar Donald Tusk a amintit chiar și de performanța reușită de Steaua București în 1986, când a câștigat Cupa Campionilor Europeni după ce a învins Barcelona la loviturile de departajare. De asemenea,  Juncker s-a declarat „mândru” că a semnat tratatul de aderare a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *