Dăncilă, declarație monumentală: ‘Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte’

Premierul Dăncilă a făcut, luni, o declarație monumentală,  la Camera Deputaților, la dezbaterile pe OUG 114, în cadrul „Orei Premierului”, după ce un deputat PNL i-a numit pe guvernanți „hoți”, că preferă să citească de pe foi, decât să vorbescă liber și să spună prostii.

„Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte. Dumneavoastră ați vorbit liber și ați spus numai prostii, domnule Roman. Dumneavoastră știți doar să jigniți. Nu am să vă răspund, pentru că nu meritați, sunteți prea jos ca să pot să vă răspund”, a declarat, nonșalantă, cu sinceritate maximă, Dăncilă.

Anterior, deputatul PNL Florin Roman a întrebat Guvernul, în plenul Camerei Deputaţilor unde sunt banii. „Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în spăgi pe care le daţi prin cimitire, în spăgi pe care le daţi prin tablouri. Abrogați OUG 114 și plecați. Domnule Dragnea elicopterul vă așteaptă pe terasă. Drum bun și până la Târgoviște să aveți tot ce trebuie”, a spus Roman.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a participat în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea din cadrul „Orei Premierului”, pe marginea OUG 114 care introduce, printre altele, „taxa pe lăcomie” pentru bănci, la solicitarea grupului parlamentar al PNL. Tema propusă de PNL la „Orei premierului”este „Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *