Dăncilă spune că ea este Bubulina-gospodina, dar o împiedică funcția să mai gătească. Noi nu o reținem

În prag de Crăciun, premierul Viorica Dăncilă  a devenit mai sentimentală, mai nostalgică, și ne-a făcut destăinuiri din viata ei privată. A povestit, potrivit news.ro, că este un soi de Bubulina-gospodina, dar că funcția de premier o împiedică să mai gătească pentru că este prea ocupată. Vai, doamnă, dar nu este nevoie să vă sacrificați! Noi nu vă reținem! Puteți pleca oricând acasă, la familie, să învârtiți sarmale.

Dăncilă a declarat, duminică seara, că are toată susţinerea din partea familiei şi nu a încercat să o scoată în prim-plan, familia sa dând dovadă de discreţie. ”Am participat cu soţul meu decât la evenimentele în care se impunea acest lucru”, a adăugat ea.

Ea s-a mai plâns și de faptul că de când este premier nu mai are timp să gătească, așa că o ajută soțul și copiii. Ne-a mai mărturisit că îi place să facă ciorbe și sarmale și a recunoscut, cinstit, că nu îi ies cozonacii. Noi i-am apreciat sinceritatea și îi dorim să-și extindă această calitate și asupra activității sale de la Guvern.

Viorica Dăncilă susţine că familia sa este afectată de atacurile la adresa sa şi crede că familia niciunui politician nu ar trebui implicată în scandaluri şi că dacă cineva are ceva de spus că o facă direct celui implicat. “Dacă e ceva de reproşat să-mi reproşeze mie, dar nu trebuie amestecată familia în aceste lucruri”, a spus premierul.

Ea a mai afirmat și că este consecventă, are de 15 ani același număr de telefon și aceiași prieteni, doar că acum nu îi mai permite timpul să-i vadă atât de des. Nu-i nimic, doamnă, că nu se usucă de dor, pentru că vă pot vedea toată ziua la televizor.

Dăncilă a mai spus că îi place să meargă în Maramureş şi Bucovina, că are un căţel şi un pisoi, că se uită la câte un film care să o relaxeze. Și ca să fie spovedania completă, așa, ca în ajunul Nașterii Domnului, Dăncilă a povestit întregii Românii și cum s-a măritat: nu a fost dragoste la prima vedere, ea era elevă şi el student, au fost mai întâi prieteni şi apoi s-au căsătorit.

În rest, ea știe la ce s-o fi referit când a precizat că regretă că a acordat încredere unor oameni care nu o maritau și că mai regretă unele greșeli pe care le-a făcut. În ceea ce privește viitorul, a mărturisit sincer că nu știe ce va face  după ce nu va mai fi premier. Ce-i drept, după unele funcții nu se mai poate merge decât în jos, că mai sus nu mai este loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *