Dăncilă, ULTIMATUM pentru Iohannis: Să abandoneze jocurile politice!

Premierul Viorica Dăncilă sare din nou la gâtul președintelui Klaus Iohannis! Dăncilă îl acuză pe Iohannis că se încăpățânează să o respingă pe Lia Olguța Vasilescu de la Ministerul Dezvoltării pentru a-și face campane electorală.

„Așadar, avem stabilite resurse bugetare pentru a impulsiona investițiile de care românii au nevoie. Comunitățile locale au nevoie de acest sprijin și facem toate eforturile pentru a crește nivelul instițiilor în România.

Ministerul Dezvoltării are nevoie, mai ales în această perioadă în care deținem și președinția UE, de un ministru titular, de un ministru cu experiență, de un ministru dedicat. Tocmai de aceea am nominalizat-o pe Olguța Vasilescu, un ministru cu vastă experiență, un ministru care a gestionat două dintre cele mai importante proiecte ale coaliției: Legea pensiilor și Legea salarizării. De aceea argumentele folosite de președintele nu sunt valabile.

Am dat dovadă de toată deschiderea și de toată înțelegerea, dar dumnealui a răspuns doar prin atacuri și blocaje la adresa Guvernului.

Eu cred că acest lucru nu mai poate continua. Îi solicit domnului președinte să abandoneze jocurile politice, România este mai importantă. Cetățenii nu au nevoie de lupte politice, au nevoie de investiții.”, a spus Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *