Daniel Morar pentru că s-a transformat din apostolul anti-corupției în prietenul penalilor

Până să treacă în barca PSD și a penalilor și să susțină, de multe ori din poziția de raportor, distrugerea Codurilor penale șia Legilor justiției, Daniel Morar era cel mai înjurat om de propaganda PSD.

Frustrarea lui Morar vine din faptul că nu a ajuns Procuror General al României, dar asta din cauză că s-a opus PSD, și că meritele lui la conducerea DNA au fost eclipsate de Laura Codruța Kovesi.

Dacă nu ar fi ascuns prin sertare toate hoțiile comise de Udrea și gașa din PD-L, dacă nu ar fi dosit dosarele cu retrocedări ilegale pe sute de milioane de euro, poate istoria ar fi fost mai bună cu Morar. Asta ca să nu ne întrebăm cum de toate mizeriile comise de Dragnea au fost ignorate, iar dosarele închise.

Morar nu s-a răzbunat pe PSD, cei care i-au blocat accesul la funcția mult dorită, ci pe România susținând cauza penalilor și distrugând întreg eșafodajul care ajutase DNA să mai curețe din corupția generalizată din țară.

Din cel mai înjurat om de către trompetele penalilor de la Antena3 și LuJu, Morar a deveit un erou, un apărător al drepturilor omului, chiar dacă este același Morar care era acuzat de penali că a falsificat probe ca să trimită în instanță dosare și că a comis abuzuri!

Lipsa de caracter a lui Morar ne costă pe toți și a dus la distrugerea unei instituții, la salvarea a sute de penali și la ajutarea altora care au încă procese pe rol.

Apostolul anti-corupției a devenit prietenul lui Iordache, omul lui Dragnea, salvatorul corupților. Elastică coloană trebuie să aibă cineva ca să se intoarcă la 180 de grade și să pupe unde până atunci scuipase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *