Daniel Zamfir anunță că PSD a depus, la  Camera Deputaților, un amendamment pentru  redeschiderea  piețelor

Social-democrații au depus, luni, în Parlament, un amendament  potrivit  căruia  piețele aflate în spații închise, a căror funcționare a fost suspendată temporar de Guvern, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, să își poată relua activitatea în orice spații. Legea la care s-a depus amendamentul va  fi votată marți, in plenul Camerei Deputatilor, for decizional. Și, cum, ar exista o majoritate PSD – Pro Romania  – UDMR pentru adoptarea legii, se  pare că ar fi  ceva  șanse  să  și treacă.

„Pe durata starii de alerta, pietele agroalimentare in spatii inchise, targurile, balciurile, pietele mixte si volante, talciocurile, isi vor putea continua activitatea, cu respectarea restrictiilor referitoare la distantarea sociala si a masurilor de protectie sanitara”,  se  precizează  în amendamentul  depus  d e liderul  PSD, Marcel Ciolacu,  și  senatorul PSD Daniel Zamfir.

„NU MOR CAII CAND VOR CAINII. Astazi, impreuna cu presedintele Marcel Ciolacu am depus un amendament la Ordonanta 78/2020 prin care nu-i permitem lui Orban sa inchida pietele! Sa se respecte distantarea sociala, sa se ia masuri de siguranta sanitara, dar sa nu se inchida sau sa-i arunce pe tarani pe trotuare si un parcari in plina iarna! Maine va fi votata in comisii si va merge la plen! Nu te lasam, Ludovice, sa distrugi agricultura romaneasca si nici sa-i duci la sapa de pe fermierii romani!”, a scris, luni, Daniel Zamfir pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.