Daniel Zamfir vrea să vadă declarațile de avere și de interese ale lui Orban

Senatorul Daniel Zamfir vrea să vadă declarațiile de avere și de interese ale lui Ludovic Orban și îi cere premierului desemnat să-facă publice aceste documente.  Zamfir aa avut această inițiativă după ce s-a afșay că Orban este angajatul firmei lui Doru Trăilă,  avocatul fostei șefe a DIICOT, Alina Bica, refugiată în Costa Rica.

„SITUATIE INACCEPTABILA! CAZ UNIC IN EUROPA

er public prim ministrului desemnat, Ludovic Orban, sa prezinte CV-ul, declarația de avere și cea de interese! De ce nu sunt publice? De ce parlamentarii care ar trebui să-l investească, n-au acces la ele? Ce are de ascuns Ludovic Orban?

#ludoviccelmic”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Totul a pornit, vineri, de la  faptul că Ludovic Orban a recunoscut că este angajat la firma de avocatură a lui Doru Trăilă, avocatul fostei şefei a DIICOT Alina Bica şi fostul şef al deputatei PNL Cristina Trăilă. Cu aceeaşi firmă a colaborat sau colaborează şi generalul (r) Dumitru Dumbravă, fost şef al Direcţiei juridice a SRI.

„Cred că salariul este confidențial. Un salariu decent și rezonabil. Oricum, de luni nu o să mai fiu angajat la această firmă privată (…) Întotdeauna, banii pe care i-am câştigat, i-am câştigat în relaţii cu firme private”, a afirmat Orban, referindu-se la colaborarea cu Doru Trăilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.