Dat afară de Dăncilă după o săptămână, Remus Borza își face grup parlamentar cu tradătorii din ALDE și susține Guvernul

Deputatul independent Remus Borza a anunţat, miercuri, constituirea unui nou grup parlamentar, Forţa Naţională. din care vor face parte 15 parlamentari, ”oameni responsabili, care, pentru stabilitatea şi bunăstarea României, îşi doresc ca Guvernul actual să îşi continue mandatul până în 2020”.

Deputaţii Ion Cupă şi Alexandru Băişanu, foşti membri ai ALDE au anunţat că vor să facă parte din noul grup parlamentar „Forţa Naţională”, despre care a vorbit deputatul independent Remus Borza.

”Din capul locului, cel puţin 15 parlamentari ni se vor alătura chiar de săptămâna viitoare. Sunt oameni responsabili, care, pentru stabilitatea şi bunăstarea României, îşi doresc ca Guvernul actual să îşi continue mandatul până în 2020, iar noi, cei din Forţa Naţională, vrem să contribuim astfel la evitarea dezastrului economic la care partidele de opoziţie din Parlament ar supune ţara prin amatorismul şi cinismul de care dau dovadă”, a a scris Borza pe Facebook.

Remus Borza a fost ales deputat în 2016, din partea ALDE. În iunie 2019 s-a afiliat grupului PSD din Camera Deputaţilor. El a fost, pentru o scurtă perioadă, consilier pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, după eliberarea din această funcţie a lui Darius Vâlcov. Remus Borza a fost demis după ce a afirmat că România are ” un comportament comercial de ţară bananieră”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *