Dat afară de Dăncilă la o săptămână după numire, Remus Borza lansează acuzații fără PRECEDENT: Premierul țării fără sa citească, fără sa clipească….

Deja fostul consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, Remus Borza, a lansat un atac dur la Viorica Dăncilă, după ce aceasta l-a dat afară la doar câteva zile după ce îl numise în locul lui Darius Vâlcov. Fostul consilier susține că Viorica Dăncilă s-a lăsat manipulată în urma de un interviu televizat.

„Fake news-ul din spatele demiterii lui Borza. Dragi prieteni,va rog sa parcurgeți transcriptul interviului pe care l-am acordat joi jurnalistei Luciana Cocos și care a fost difuzat, parțial si trunchiat, sâmbătă dimineața de Antena 3. Pupincuristii, populistii, acoperiții și ignoranții și-au făcut datoria și de data asta. Au urlat ca din gura de șarpe,mistificand adevarul și manipuland opinia publica,ca vreau sa concediez 800.000 de bugetari!!! Premierul țării fără sa citească,fără sa clipească,fără sa-mi ceara o explicație ma demite. Reforma țării și a PSD e pe mâini bune”, se arată în postarea lui Remus Borza de pe blogul său personal, unde a publicat întreg interviul acordat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *