De frica oamenilor, Dragnea a schimbat biserica la care s-a oficiat cununia religioasă a fiului său

În urma protestelor anunțate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, așa cum era stabilită până în urmă cu puțin timp, ci în altă parte, noul loc unde va avea loc ceremonia religioasă nefiind făcut public, informează Mediafax.

Sute de politicieni au fost invitaţi, duminică, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea şi, pe de altă parte, mii de oameni şi-au exprimat dorinţa pe Facebook de a participa la un protest în faţa bisericii unde va avea loc cununia.

În urma unei decizii adoptate în ultimul moment, ceremonia religioasă nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, ci altundeva, noul loc nefiind făcut public. Aproape aproape 5.000 de oameni şi-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului, de a participa la acest protest.

Aceste mii de oameni intenţionează să scandeze mesaje împotriva liderilor PSD-ALDE prezenţi la eveniment, iar din lista invitaţilor nu vor lipsi: fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ştefănescu, Daniel Chiţoiu, miniştrii, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, liderii organizaţiilor din judeţe.

Invitaţia de nuntă trimisă invitaţilor arata, iniţial, că duminică, la ora 17:30, va avea loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19:30, la Palatul Snagov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *