Declarație halucinantă a lui Drăghici, după întâlnirea cu protestatarii, la Reșița: “Agresivitatea vrea să ne dea afară din casa noastră”

Mircea Drăghici  a făcut, sâmbătă, la Reșița, o declarație halucinantă, după ce PSD-iștii au fost întâmpinați de protestatari cu o tavă cu rahat turcesc, niște cătușe și o seamă de sloganuri.

„Ați văzut afară că agresivitatea vrea să ne dea afară din casa noastră. Că ei vor să aducă la putere niște oameni prin agresivitate și prin mizerie. Nu vom accepta așa ceva în casa noastră și vă rog pe toți, prin vorbe, să spuneți ceea ce face prin fapte Guvernul. Este important să spuneți și dumneavoastră. Nu-l putem lăsa doar pe președintele Liviu Dragnea să spună despre programul de guvernare. O face foarte bine, a gândit un program foarte bun. Suntem mândri că ținem pasul și atingem țintele împreună, dar este și rândul nostru să intrăm în teren. Este rândul nostru să-i blamăm pe cei care vor să ne confiște țara și să ne vândă tradițiile și bogățiile. Sunt afară. Prin agresivitate au vrut să ne strice evenimentul, nu au reușit și nu vor reuși. Împreună, vom câștiga campaniile”, le-a spus Mircea Drăghici social-democraților prezenți la evenimentul în care a fost ales liderul PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan.

“Agresivitatea vrea să ne dea afară din casa noastră” este o declarație halucinantă, venită, în niciun caz din partea unui politician ales în mod democratic, ci pare venită din partea cuiva care se consideră suveran și își apără tronul, sau, și mai rău, a unui dictator. România nu este casa PSD. România nu este o moștenire de familie. Guvernarea nu este casa nimanui. Într-o democrație reală, când electoratul este nemulțumit, acționează. Este dreptul lui. Aleșii, sunt aleși. Când nu-și îndeplinesc obiectivele sau deraiează, sunt schimbați. În niciun caz nu trebuie să se simtă ca…acasă, ca într-un loc ce li se cuvine și de unde sunt de neclintit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.