Declarații HALUCINANTE ale Avocatului Poporului: Analizăm Ordonanța și Dumnezeu a făcut Lumea în 6 zile, în a șaptea s-a odihnit!

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a avut o ieșire nervoasă când a fost întrebat dacă va ataca la CCR Ordonanța lui Toader pe legile Justiției. El a evitat să răspundă în schimb a avut un discurs halucinant…despre el însuși. Nu știe când și dacă va ataca la CRR Ordonanța și nici nu se grăbește făcând un paralelism între el și Dumnezeu care a făcut Lumea în 6 zile și în a 7-a s-a odihnit.

Analiza OUG pe legile justiției, publicată ieri în Monitorul Oficial, nu se va face cu celeritate. O spune extrem de clar Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, care a comentat, astăzi, pe marginea subiectului.

„Așteptăm, așa cum le-am spus și dânșilor, dacă nu e prea jignitor să ne transmită argumentele și Parchetul General și instanțele și acele adunări ale procurorilor care înțeleg că sunt în dezbateri, În spațiul public înțeleg că s-a lansat discuția că e vorba de un conflict juridic de natură constituțională, unde noi nu avem nicio competență. Am dat drumul la analiză și Dumnezeu a făcut lumea în șase zile, în a șaptea s-a odihnit”, a declarat Victor Ciorbea astăzi.

El a început să țipe la jurnaliști când a fost întrebat de demersul USR de a-l demite din funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *