Demisie la PSD după derapajul la adresa președintelui Klaus Iohannis! Consilierul PSD riscă PUȘCĂRIA

Scandalul declanșat de derapajul unui consilier PSD care a distribuit pe reșelele de socializare o fotografie trucată cu președintele Klaus Iohannis, îmbrăcat în uniformă de nazist, nu a rămas fără urmări. Constantin Guguianu, consilier judeţean din Vrancea, ales pe listele PSD, a demisionat, astăzi, după ce a redistribuit pe reţelele de socializare o fotografie trucată cu preşedintele Klaus Iohannis. După un val de critici, politicianul a şters de pe contul său postarea.

„Ca urmare a acţiunii personale de a redistribui pe reţelele sociale o fotografie trucată cu preşedintele României, consilierul judeţean Constantin Guguianu şi-a prezentat luni, 14 ianuarie 2019, demisia din demnitatea publică, dar şi din calităţile deţinute în cadrul organizaţiei PSD Vrancea”, a transmis Marian Oprișan,președintele PSD Vrancea. Acesta s-a delimitat de acțiunea lui Guguianu.

Potrivit legii, „confecţionarea, vânzarea, răspândirea, precum şi deţinerea în vederea răspândirii de simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *