Deputat USR: Nu m-ar mira dacă Gîrbovan va da iar OUG 13 şi va răspunde presei cu „altă întrebare”

Deputatul USR Cristian Seidler a reacţionat, vineri, cu privire la propunerea PSD pentru portofoliul din Justiţie. El a afirmat că nu l-ar mira deloc dacă Dana Gîrbovan va da OUG 13 sub alt nume şi va răspunde presei cu „altă întrebare?”, aşa cum a făcut Florin Iordache când era ministru.

„Ce nevoie ai de Florin Iordache dacă o ai la îndemană pe Dana Gîrbovan? Dacă va da din nou OUG 13 (cu alt număr dar cu acelaşi text) şi va răspunde presei cu -altă întrebare?-, nu mă va mira deloc”, a scris Cristian Seidler, pe Facebook.

Reacţia vine în contextul în care preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, după şedinţa CEx PSD, că social democraţii îi propun pe Dana Gîrbovan la ministerul Justiţiei şi pe Iulian Iancu vicepremier pentru probleme economice. De asemenea, Mihai Fifor va rămâne la Interne, după finalizarea interimatului.

Preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România, asociație fantomă care nu și-a dezvăluit numărul de membri, Dana Gîrbovan, a anunţat, vineri, că a acceptat de principiu propunerea Vioricăi Dăncilă a fi ministru al Justiţiei, cu condiţia să-i fie asigurată independenţa deplină în exercitarea mandatului şi ca preşedintele Iohannis să fie de acord.

Gîrbovan este o apropiată a lui Liviu Dragnea și a contribuit activ, alături de Florin Iordache, la modificarea Legilor justiției fiind prezenta în Parlament alături de PSD. De asemenea, Gîrbovan, propusă ministrul justiției de Dragnea, a susținut toate mizeriile PSD și a atacat toate instituțiile internaționale care au criticat modificările la legile justiției și la Codurile penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *