Deputatul Emanuel Ungureanu atenționează asupra  unui nou pericol de explozie: La Spitalul Județean Mureș, tuburile de oxigen, mutate pe calea de acces în unitatea medicală

 

Deputatul Emanuel Ungureanu reclamă, din nou, că este pericol de explozie la Secţia Infecţioase 2 a Spitalului Judeţean Mureş, unde sunt trataţi pacienţi cu COVID-19 şi unde tuburi de oxigen sunt sprijinite de perete, la intrarea în unitatea medicală, „exact pe calea de acces a pacienţilor şi a personalului medico-sanitar”.

„Pericol de explozie la secţia Infecţioase 2 a Spitalului Judeţean Mureş condus de managerul Gârbovan! Acum câteva săptămâni am filmat în curtea acestui coteţ din Mureş, transformat în Spital suport Covid 19, cum erau sprijinite de perete mai multe tuburi de oxigen peste care se prelingea apa de pe pereţii mucegăiţi. Astăzi, după exact o lună, conducerea inconştientă a acestui spital a mutat tuburile la intrarea în spital, exact pe calea de acces a pacienţilor şi a personalului medico-sanitar”, a scris, miercuri,pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

El a susţinut că „managerul Gârbovan trebuie demis, nu numai pentru pericolul în care sunt bolnavii datorită depozitării acestor tuburi de oxigen, ci şi datorită mizeriei generale în care a lăsat secţia Infecţioase 2”.

Deputatul a publicat fotografii din care reiese că „băile unităţii sanitare, vestiarele, saloanele, pereţii stau să se prăbuşească”.

„Demiterea lui Gârbovan ar fi prea puţin, ar trebui să fie condamnat pentru rele tratamente la adresa bolnavilor din acest spital şi inchis aici împreună cu politicienii din PSD şi UDMR care îl ţin în funcţie!”, a conchis Ungureanu.

În 5 aprilie, deputatul Emanuel Ungureanu a reclamat pericol de incendiu la un spital suport Covid din Târgu Mureş, unde tuburile de oxigen sprijină pereţii clădirii. Deputatul, aflat în drum spre Bucureşti, afirma că a primit o sesizare şi s-a oprit să verifice despre ce este vorba şi a cerut intervenţia Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *