Deputatul „Mitralieră”condamnat, AMENINȚARE pe față pentru Kovesi: De mâine va avea o viață foarte grea!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră, șochează din nou! Acesta practic o amenință pe fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi și spune că aceasta trebuie să-și retragă candidatura la Parchetul European.

„Doamna fostă procuror general sau procuror șef DNA, de-a lungul timpului nu a crezut în nicio coincidență, nici ce s-a întâmplat în Prahova, nici ce s-a întâmplat în Satu Mare, Oradea, Argeș. Sigur că dânsa nu a crezut în coincidențe, dar, iată, că i-a venit rândul ca doamna procuror șef să spună despre toate mizeriile pe care le-a acoperit timp de mai mulți ani. O să aibă mai multe surprize, pentru că eu cred că vor fi foarte mulți denunțători, în această perioadă, care au colaborat cu dânsa, într-un fel sau altul, șantajați sau puși să spună o mulțime de mizerii și cred că data asta acești denunțători, din ce știu eu, vor spune. Cred că doamna va avea o viața foarte grea începând de mânie, eu sper că procurorii care sunt onești și care trebuie să își facă treaba în această secție de procurori, secție la care dânsa s-a opus în permanență, nu și-a dorit să existe această secție care să investigheze și procurorii care au făcut abuzuri, dar eu cred că această secție își va face treaba și toți procurorii care au abuzat vor răspunde”, a declarat Cătălin Rădulescu, la Parlament.

Laura Codruța Kovesi a declarat că vineri este citată în calitate de suspect la Secția privind Investigarea Infracțiunilor din Justiție în dosarul extrădării lui Nicolae Popa din Indonezia. Dosarul s-a constituit ca urmare a plângerii formulate de fostul deputat Sebastian Ghiță.

Cătălin Rădulescu a fost condamnat cu suspendare pentru abuz în serviciu într-un dosar instrumentat de DNA.

1 thought on “Deputatul „Mitralieră”condamnat, AMENINȚARE pe față pentru Kovesi: De mâine va avea o viață foarte grea!

  1. Dar vi se pare ca Dragnea se mai sinchisește de cetățenii acestei țări nefericite, de justiție sau de opinia publica internațională? Scuipă pe toți, cu greață, exact intre privitori, iar la nevoie ne masează cu bastonul pe spate sau ne spală cu tunurile de apa rece !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *