Deputatul „Mitralieră” se revoltă de pe margine. Nu are drept de vot, dar vrea exluderea celor care nu-l mai plac pe Daddy

Deputatul „Mitralieră”, Cătălin Rădulescu, lansează o serie de acuzații la adresa contestatarilor lui Liviu Dragnea și spune că, în opinia sa, aceștia ar trebui excluși din PSD. Cu toate acestea Rădulescu vorbețte de pe margine având în vedere că el nu este membru CEx și nu are derept de vot la deciziile partidului. Mai mult, Rădulescu spune răspicat că opozanții lui Dragnea ar trebui să fie trași la răspundere.

„Trebuie să se justifice. De ce au spus că noi suntem în război cu DNA, SRI? Eu nu vreau să îi nominalizez, nu îmi face plăcere ce au făcut. De azi încolo, nu o să mai fiu prieten cu ei. Demersul lor este total împotriva partidului. Au o misiune pe care trebuie să o explice și să suporte rigorile acțiunilor lor. (…) Nu sunt în comitetul executiv, am fost, dar sunt în grupul care îl susține pe președinte, așa cum cred că îl vor susține 70-80% dintre persoanele prezente, iar ceilalți trebuie să justifice deficitul de imagine pe care ni l-au produs prin aceste scrisori, discuții, lucruri pe care puteau să le facă simplu, în CEx. Trebuie să ne spună mai multe lucruri. Ce au vrut să zică în momentul în care au spus că noi suntem în război cu DNA, cu societatea civilă. Să ne spună dacă DNA și SRI fac parte din societatea civilă, entități pe care le-au precizat ei acolo, președintele României. Mentorul care a scris această scrisoare trebuie să explice acest lucru”, a declarat Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *