Deputatul Nicolicea, urmărit, în trafic, de Marian Ceaușescu – VIDEO

Protestatarul #rezist Marian Moroșanu, preclit Ceauşescu, l-a abordat, duminică, pe deputatul PSD Eugen Nicolicea în faţa unui imobil în Bucureşti și a filmat toată scena, postând-o apoi pe pagina sa de Facebook. În filmare se observă că protestatarul l-a abordat pe Nicolicea, în timp ce deputatul urca în maşină, după care l-a urmărit în trafic.

 

„Bună ziua, domnule Nicolicea. la mulţi ani, ce faceţi?”, spune Marian Ceauşescu.

„Bine, mulţumesc frumos de urare„,  răspunde Nicolicea, în timp ce urcă în maşină.

„Anul ăsta o să vă mai bateţi joc de noi atâta, că sunteţi un nesimţit? Ştiţi nu. Aţi băut şi urcaţi beat la volan? Aţi băut? Golanule”, strigă după el Marian Ceauşescu.

 

Ulterior, protestatarul #rezist îl urmăreşte cu maşina, prin trafic, pe deputatul PSD şi la un semafor încetineşte şi încearcă să-l abordeze folosind injurii.

Nicolicea nu este primul oficial urmărit de către protestatarii #rezist. Anul trecut, preşedintele CCR Valer Dorneanu a fost urmărit şi apostrofat până în faţa blocului de protestatarii Cristian Dide şi Marian Ceauşescu.

Ulterior, Mălin Bot şi alţi protestatari au mers acasă la Florin Iordache, unde i-au lipit afişe pe garaj.

Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu” este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ. Acesta susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

 

https://www.facebook.com/morosanutivilic.marian/videos/2493167040725545/

https://www.facebook.com/morosanutivilic.marian/videos/2493185687390347/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *