Deși sunt abandonate și lăsate în paragină, Nicușor Dan refuză să cedeze întreținerea parcurilor Cișmigiu și Herăstrău către Primăria Sector 1

„Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău”, a transmis, vineri, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. El a adăugat că edilul de sector Clotilde Armand „are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său și nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru”. În replică, Armand s-a arătat surprinsă de răspunsul primarului general, spunând că în urmă cu câteva luni conveniseră ca primăria de sector să preia cele două mari parcuri. Mai mult, ea spune că a plătit datoriile către Municipalitate și îl somează pe Nicușor Dan „să nu mai dezinformeze opinia publică”.

Declarația primarului general al Capitalei vine după ce Consiliul Local Sector 1 a aprobat proiectul de preluare în administrare a Parcului Herăstrău și a Parcului Istoric Cișmigiu.

„Vă anunț că a fost aprobat în urmă cu câteva minute proiectul de hotărâre prin care am solicitat Consiliului General al Municipiului București trecerea în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a parcului Herăstrău și a Parcului Istoric Cișmigiu. (19 voturi pentru și 6 abțineri)”, a transmis, joi, pe Facebook Clotilde Armand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *